Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokSAJÁT PARTRÉSZ,HORGÁSZTÓ

Hirdetés adatai


Szobák száma: Fűtés: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 320
Árkategória: 70 - 100 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


Tisztelt Látogató, Érdeklõdõ, Befektetõ!

Ha erre az oldalra látogat, lehet, hogy csak a kíváncsiság vezérli, vagy elnyomott egy gombot a gépen, de az is lehet, hogy komoly összeget szeretne befektetni.
Ha ez utóbbi a helyzet a legjobb helyen jár. Manapság az idegenforgalom és a belsõ turizmus fellendülése miatt megnõtt a Balaton parti ingatlanok iránti kereslet. Az egészen olcsó kis nyaralóktól kezdve az egészen nagy értékû apartman házak iránt egyformán.
Amit a következõkben bemutatok Önnek egy nagy volumenû ingatlan, árban és terjedelemben egyaránt.

Az épület leírása:
Az eladásra váró CSALÁDI HÁZ közvetlen a Balaton part mellett található, saját partrésszel rendelkezik. Az épület kívülrõl a régi szocreálüdülõk emlékét idézi fel. Kissé elhanyagolt udvarát rendbe téve gyönyörû környezetben találjuk magunkat. Az épületbe belépve a környezet megszemlélése után kellemes meglepetés éri az ide látogatót. Az apartmanok közül kettõ teljesen felújított állapotban van.
Az egyik két szoba, fürdõszoba, különálló WC, konyha+étkezõ, közlekedõ helyiségekbõl áll. Az egyik szoba mögött 20 m2-es félig fedett terasz található. Alapterülete 65m2, akár 6-8 fõ részére is kényelmes.
A másik apartman nagyobb, itt három szoba, konyha+étkezõ, fürdõszoba, különálló WC, közlekedõ lett kialakítva, és mindkét oldalon külön erkély tartozik a szobákhoz.
A harmadik apartman (melybõl akár még kettõ kialakítható) átlagos állapotban van, kétszintes. Itt az alsó részen két szoba, fürdõszoba, WC, konyha+étkezõ, közlekedõ, mosókonyha, kamra található. A felsõ részre fa lépcsõ vezet, ahol szintén két szoba, közlekedõ, fürdõ, WC található. Ehhez erkély és terasz egyaránt tartozik.
Külön részen az épületben garázs is lett kialakítva. Mindösszesen az alapterület 320m2. a szobák parkettásak, a többi helység kerámialappal burkolt, a falak festettek. Fûtése egyedi központi, a meleget radiátorok szolgáltatják.
A hozzá tartozó terület nagysága 600m2, ezen kívül egy elég nagy tó is van az udvarban, melyet egybe lehet nyitni a Balaton vízével. Engedély már van rá, így az ingatlan két méterre az épülettõl rendelkezhetne saját partrésszel. Most is rendelkezik, a kerti tó felett, és a nádason át keskeny fahídon lépegetve vezet az út egészen a partig. Itt saját csónak, stégek várják a pihenni vágyókat.
Az ingatlan területén található szabadtûzi fõzési lehetõség, homokozó, hinta, a belsõ kis tavon horgászati lehetõség.

Szabad strand, játszótér 20méter
Étterem, fagyizó, butikok 80méter
ABC 200méter

BALATONFENYVES
Idõszámítását 1896 óta jegyzik, a szõlõtelepítés utáni elsõ szüret évétõl. E telepítést gróf Széchenyi Imre szervezte és irányította. Az elsõ telepesek szõlõmunkások, vincellérek voltak, majd a parcellázást követõen Pozsonyból, Budapestrõl, Nagykanizsáról, Pécsrõl érkeztek az új tulajdonosok. Teljes önállóságot a település 1991-ben kapott. Virágos közterületeivel, rendezett strandjaival, kiváló éttermeivel, kisvasútjával, fedeles lovardájával, természetvédelmi területeivel a déli part egyik legszebb, legkedveltebb települése. Az idõk folyamán mégsem változott zsúfolt üdülõvárossá, bár hatalmas szabad strandjai messze földrõl vonzzák a vendégeket. Elõtte a Balaton, háta mögött a Nagyberek õstermészeti rezervátuma, a csisztapusztai termálfürdõ, a nemzetközi lovas pálya. Jóérzéssel gondol e településre az, akinek itt van az otthona, vagy nyaralója, s ebbõl az érzésbõl jut annak is, aki idelátogat. Nosztalgiázhatnak a kisvasúton, fürdõzhetnek a Balatonban, vagy akár a közeli termálvízben is, a berki vizek tavirózsáiban gyönyörködhetnek, s pecázhatnak a láp csatornái között. Kell ennél több?
Ha mégis:
KIRÁNDULÁSI AJÁNLATOK
----HÉVÍZ,35km, könnyen elérhetõ, világhírû termálfürdõ, mely egyedülálló gyógyhatású vízével egész Európát megbabonázta
----KESZTHELY,30 km, a legrégebbi Balaton parti település, mely õrzi a múlt századi kisvárosok hangulatát, rengeteg látnivalójával kihagyhatatlan az erre járóknak
----ZALAKAROS 37 km, gyógyfürdõ
----MARCALI 19 km, gyógyfürdõ

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: BALATONFENYVES
Vételár: 71.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Kósa Éva
Telefon: 06703425477
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3282
A hirdető további hirdetéseit itt találja: kevi00608

SAJÁT PARTRÉSZ,HORGÁSZTÓSAJÁT PARTRÉSZ,HORGÁSZTÓSAJÁT PARTRÉSZ,HORGÁSZTÓnoimage
Kiadó albérlet
(KIADÓ / Albérlet)
Minőségi téglalakás Boglár központjában
Minőségi téglalakás Boglár központjában
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Balatoni kávézó kiadó
Balatoni kávézó kiadó
(KIADÓ / Kiadó iroda / üzlethelyiség)
Telek Tihanyban
Telek Tihanyban
(ELADÓ / Telek)
405-eladó úszómedencés panzió Balatonbogláron
405-eladó úszómedencés panzió Balatonbogláron
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
Eladó
Eladó
(Ház / Családi ház)
Friss levegő, zöld terület
Friss levegő, zöld terület
(Ház / Családi ház)
noimage
mmaDywJuxPnBV
(ELADÓ / Telek)