Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokCsaládi ház Salföldön

Hirdetés adatai


Szobák száma: 7
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: kertre néző
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 270
Árkategória: 70 - 100 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


A Káli-medence délnyugati szegletébe települt mindössze 78 fős Salföld a Balaton felől érkezőket a határában elterülő kőtengerrel fogadja.
A kisközség régi épületei nagy részét az új tulajdonosok szépen helyreállították. Salföld igazi tiszta, rendezett, virágos üdülőfaluvá vált. Temploma 1769-ben épült késő barokk stílusban. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársai a falu szélén alakították ki az őshonos magyar állatfajtákat bemutató, egész évben látogatható Természetvédelmi Majort, ahol rackajuh, komondor, szürkemarha és bivaly is látható. A major egyben a nemzeti park információs és idegenforgalmi központja is, innen járhatók be a Káli-medence nevezetességei lóháton és lovas kocsival is.
A község alatti bányagödrökben tiszta vizű tavak alakultak ki. Salföldtől déli irányban, az erdőben rejtőzködnek egy XVI. századi pálos kolostor romjai.
Ezen a csendes szép helyen eladó egy 270nm-es alapterületű 2 szintes felújított falusi turizmusra kialakított családi ház. Megtalálható bent nappali+körgaléria+konyha-étkező+7szoba+2fürdő+2wc+kamra+gardrob kialakítással.Fűtését gázkazán biztosítja részben radiátorokkal, részben padlófűtéssel kialakítva.
Irányár: 320 000.- EUR

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Salföld
Vételár: 94.400.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Borsos Róbert
Telefon: 303394180
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 13042
A hirdető további hirdetéseit itt találja: Borsos

Családi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház SalföldönCsaládi ház Salföldön