Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokTanya eladó a Bakonyban!

Hirdetés adatai


Szobák száma: 5
Fűtés: vegyes tüelésű kazán
Kilátás: panorámás
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 300
Árkategória: 70 - 100 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Tanya eladó a Bakonyban
(Stressz-mentes élet, természetes környezetben, városhoz közel!)
Nem csak egy tanyát kínálunk itt megvételre, az 57150 m2 földterülettel, melyből 6131 m2 tanya (lakóház udvar), továbbá 8221 m2 erdő, 11962 m2 legelőnek használt szántó, valamint 30836 m2 szántóból áll, a 3 lakásos házzal, istállóval, hanem annak lehetőségét, hogy valakik úgy éljenek itt a csendes zavartalan természetes környezetben stressz-mentesen, korlátok nélkül, mint régen nagyszüleink. A 6131 m2-es tanyát, mivel nem minősül termőföldnek, így cégek és külföldi személy is megvásárolhatja. A tanyát 800 méter hosszúságban murvával stabilizált földúton lehet megközelíteni.
A tanya vízellátása bevizsgált iható forrásvíz, házi vízellátó berendezéssel működik, forrásfoglalással. Villamos energia a tetőn elhelyezett napelemek, valamint a 60 liter/másodperc vízhozamú patak vízi energiáját hasznosító generátorról biztosított. Melegvíz ellátás a napkollektorok segítségével történik. A tanya fenntartása gyakorlatilag fillérekbe kerül. Itt mindig sok és jó minőségű víz van, melyet öntözésre és itatásra lehet használni. Egy hektár terület gravitációs módon öntözhető.
A tanya mezőgazdasági földterületei fejleszthetők, a környéken lehetőség van további földterületek megvásárlására, mivel a környezetében nem nagybirtokok, hanem kisbirtokok vannak, tulajdonosaik magánszemélyek.
A kb. 160 éves főépület teljesen fel lett újítva, korszerű anyagokkal 2009. évben. A kétszintes épület külmérete kb.10 méter x 21 méter. Három lakrész került kialakításra, nettó kb. 300 m2 össz-szint alapterülettel. Szobák parkettásak, az egyéb helyiségek járólaposak. A radiátoros központi fűtés a pincében lévő vegyes tüzelésű kazánról működik, de cserépkályhával és vaskályhával is lehet fűteni. A konyhai tűzhely palackos gázról működik. A lakóház világítása LED lámpákkal megoldott a kiépített 12 Voltos rendszerrel működik. A jelenlegi akkumulátor tárolókapacitása növelhető, de így is 6-8 fő mindennapi energiafogyasztását fedezi.
A lakóépület közvetlen környezete kerítéssel be van kerítve. Az istálló kb. 8 méter x 30 méter külméretű. Az állatokat villanypásztor, a tanyát kutyák őrzik.
Bármilyen világ is jön, például energiaválság, élelmiszerválság, a tanyán mindig lesz energia, elegendő tűzifa, hús, tej, vaj, sajt, bio zöldség, krumpli és gyümölcs, valamint a világviszonylatban is csökkenő, jó minőségű ivóvíz...
Amennyiben természetes környezetben, egészségesen szeretne élni, állatokat tartva, saját terményeit fogyasztva, ne habozzon megragadni a kínált lehetőséget. A megtekintési időpont egyeztetéséhez hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!
A tanyáról készült videó linkjét kérésére megküldjük!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Bakony
Vételár: 95.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Eladó Házak Ingatlaniroda
Telefon: 06302180000
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 13714
A hirdető további hirdetéseit itt találja: eladohazak

Tanya eladó a Bakonyban!Tanya eladó a Bakonyban!Tanya eladó a Bakonyban!Tanya eladó a Bakonyban!