Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokCsaládi pihenés, kikapcsolódás a Balatonnál

Hirdetés adatai


Szobák száma: 5
Fűtés: egyéb
Kilátás: kertre néző
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 125
Árkategória: 20 - 25 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


Siófok üdülőövezetében 458 m2 nagyságú telken, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 7,90 m x 8,50 m külméretű lakóház eladó. A csendes utcában lévő ingatlantól kb. 500 méterre van élelmiszerbolt, zöldséges, fagylaltozó, büfé, étterem és a strand. A strandot biztonságosan lehet megközelíteni, nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton.

Tulajdonosa a házat 2002 évben építette. Szerkezetei: betonalapozás, teknőszigetelésű száraz pince, vasbeton födém, tégla falazat, fa tetőszerkezet, cserépfedéssel. A főfalak külső részére Dryvit hőszigetelő vakolatrendszer került. A nyílászárók fa szerkezetűek, zsalukkal felszerelve.
A kb. 27 m2-es pinceszinten garázs-tároló került kialakításra. A kb. 51,13 m2 nettó hasznos alapterületű földszinten: nappali szoba, közlekedő, konyha, hálószoba és fürdőszoba. A nappalihoz kapcsolódik az árnyékolható terasz. A kb. 47,30 nettó hasznos alapterületű tetőtérben: közlekedő, három hálószoba, fürdőszoba és külön WC található. Az egyik szobából ki lehet menni a loggiára. Közművek közül a vezetékes ivóvíz és a villany van bevezetve. A keletkező szennyvizek ideiglenes tárolására szennyvíztároló szolgál. Melegvizet a villanybojler állítja elő. A földszinti fürdőszoba, az új anyagokkal, burkolatokkal, berendezésekkel, megbízható rendeltetésszerű használatot biztosít. Ha vendégek, vagy barátok jönnek elférnek, van 8-9 férőhely. A gondozott kertben van füves pihenőrész, dísznövények és gyümölcsfák: körtefa, meggyfa, cseresznyefa, sárgabarackfa és füge. Az esővíz ciszternába van bevezetve, és locsolásra lehet használni. Ez a pincétől a padlásig korrekt lakóház, alkalmas arra, hogy a zajártalom, füst, zsúfolt környezetből menekülő városi embernek hosszú távú és megbízható menedéke legyen a Balatonnál, amelyet minden hétvégén látogathat.

A jó helyen lévő, 13 éves lakóház irányára: 23 millió Forint. A további információkért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves hívja fel Lőkös Gáborné a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: Siófok térségében
Vételár: 23.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Eladó Házak Ingatlaniroda
Telefon: 06302180000
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 14657
A hirdető további hirdetéseit itt találja: eladohazak

Családi pihenés, kikapcsolódás a BalatonnálCsaládi pihenés, kikapcsolódás a BalatonnálCsaládi pihenés, kikapcsolódás a BalatonnálCsaládi pihenés, kikapcsolódás a BalatonnálCsaládi pihenés, kikapcsolódás a Balatonnálnoimage
(ELADÓ / Telek)
Strandi Pizzéria KIADÓ!
Strandi Pizzéria KIADÓ!
(KIADÓ / Kiadó iroda / üzlethelyiség)
Minden évszakban HÉVÍZ!!!
Minden évszakban HÉVÍZ!!!
(Ház / Családi ház)
Vízparti lakás
Vízparti lakás
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
noimage
KzNruhsJxftZgHFxQ
(Ház / Családi ház)
Hobbi borászat, szőlészet eladó
Hobbi borászat, szőlészet eladó
(ELADÓ / Mezőgazdasági terület)
Vízközelben, Zamárdiban
Vízközelben, Zamárdiban
(Ház / Családi ház)
REZIBEN OLCSÓ CSALÁDI HÁZ
REZIBEN OLCSÓ CSALÁDI HÁZ
(Ház / Családi ház)