Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokPARTKÖZELI!

Hirdetés adatai


Szobák száma: Fűtés: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 140
Árkategória: 15 - 20 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Tisztelt Látogató, Érdeklõdõ, leendõ Vásárló!

Az idegen forgalom, és a hazai turizmus fellendülése miatt megnõtt a kereslet a jó ár-érték arányú, Balaton parti ingatlanok iránt. Akár családi nyaralás, akár befektetés céljára sokan biztosabbnak látják egy ingatlanba tenni a pénzüket, mint egy bankba.
A Balaton déli partvidéke már önmagában is egy remek választás, egyik legkedveltebb, és legkeresettebb települése BALATONFENYVES pedig egyedülálló lehetõségeket rejt magában.

Az ingatlan leírása:
A most bemutatásra kerülõ ingatlan hivatalosan már CSALÁDI HÁZ ként van nyilvántartva, így a vásárlási illeték, és a késõbbi költségek is lényegesen kevesebbek, mint egy nyaralónál. Az épület egy 500m2-es saroktelken áll, 77m2 alapterületû, ehhez adódik még hozzá a tetõtér beépítésbõl nyert 63m2. Az alsó szinten két szoba, konyha, nappali+étkezõ, fürdõszoba (kádas)+WC található. A bejárat nem utcafronti, déli fekvésû, elõtte egy 12m2 nagyságú fedett terasz. A házzal egy fedél alatt egy garázs is ki lett alakítva. A felsõ szinten található két szoba, egy zuhanykabinos fürdõszoba+WC, és egy gardrób szoba, mely igény esetén hálófülkének is használható. A szobák laminált padlóval, a többi helység kerámialappal burkolt, a falak festettek, helyenként lambériával fedettek. Víz, villany, csatorna bevezetve, gáz a telken belül. Az épület statikailag teljesen jó állapotban van, a tetõt pala fedi.

Elhelyezkedése:
Az ingatlan a vasút és a Balaton között található, a partmentén végighaladó út és egy csendes mellékutca sarkán. Fenyvesnek a Balatonmáriafürdõ felé esõ oldalán. Pár perc séta a parton lévõ szabad strandig. Megközelíthetõsége jó akár autóval, akár vonattal, akár busszal érkezik az ember.

BALATONFENYVES
Idõszámítását 1896 óta jegyzik, a szõlõtelepítés utáni elsõ szüret évétõl. E telepítést gróf Széchenyi Imre szervezte és irányította. Az elsõ telepesek szõlõmunkások, vincellérek voltak, majd a parcellázást követõen Pozsonyból, Budapestrõl, Nagykanizsáról, Pécsrõl érkeztek az új tulajdonosok. Teljes önállóságot a település 1991-ben kapott. Virágos közterületeivel, rendezett strandjaival, kiváló éttermeivel, kisvasútjával, fedeles lovardájával, természetvédelmi területeivel a déli part egyik legszebb, legkedveltebb települése. Az idõk folyamán mégsem változott zsúfolt üdülõvárossá, bár hatalmas szabad strandjai messze földrõl vonzzák a vendégeket. Elõtte a Balaton, háta mögött a Nagyberek õstermészeti rezervátuma, a csisztapusztai termálfürdõ, a nemzetközi lovas pálya. Jóérzéssel gondol e településre az, akinek itt van az otthona, vagy nyaralója, s ebbõl az érzésbõl jut annak is, aki idelátogat. Nosztalgiázhatnak a kisvasúton, fürdõzhetnek a Balatonban, vagy akár a közeli termálvízben is, a berki vizek tavirózsáiban gyönyörködhetnek, s pecázhatnak a láp csatornái között.

KÖZEL A PARTHOZ, CSALÁDI HÁZ, IGAZÁN JÓ ÁRON!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT HÍVJON BÁTRAN!


Üdvözlettel:Kósa Éva,ingatlan tanácsadó

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: BALATONFENYVES
Vételár: 19.900.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Kósa Éva
Telefon: 06703425477
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3285
A hirdető további hirdetéseit itt találja: kevi00608

PARTKÖZELI!PARTKÖZELI!PARTKÖZELI!EGY CSODASZÉP KIS LAKÁS A VÁROS SZÍVÉBEN !
EGY CSODASZÉP KIS LAKÁS A VÁROS SZÍVÉBEN !
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Fesõörsi nyaraló H-101
Fesõörsi nyaraló H-101
(ELADÓ / Nyaraló)
Együtt, de mégis külön!
Együtt, de mégis külön!
(Ház / Családi ház)
noimage
Családi házat bérelnék!
(KIADÓ / Albérlet)
Apartmanház/A40
Apartmanház/A40
(Ház / Családi ház)
Borászat és vinotéka
Borászat és vinotéka
(ELADÓ / Üzlethelyiség)
Eladó villa Siófokon befektetésnek ár alatt!
Eladó villa Siófokon befektetésnek ár alatt!
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)