Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Hirdetés adatai


Szobák száma: 5
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: balatoni panoráma
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 180
Árkategória: 25 - 30 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Befektetésnek is kiváló, továbbá idegenforgalmi célokra is hasznosítható ikresített családi házat kínálok eladásra.
A ház a Nyugat-balatoni régió egyik gyöngyszemének és dinamikusan fejlődő nagyközségének Vonyarcvashegynek Ded-völgyében épült, csodálatos kilátással a Balatonra. Keszthelytől 5 km-re, Hévíztől, a világhírű gyógyfürdőtől l2 km-re, a Balatontól kb. 1,5 km-re található.
A csendes, átmenő forgalomtól mentes zsák utcában lévő három szintes családi lakóház körben vadregényes erdőkkel körülvett, jó levegőjű környezetben várja új tulajdonosát.
Az utca közelében a 71-es főútvonal, buszmegálló, étterem, üzlet. A község központjától és a Balatontól való távolsága sem több rövid sétával, mint 15-20 perc.

A ház, 3 szintes, akár két generáció együtt élésére is alkalmas. Nyaraltatásra is kiválóan alkalmas, kialakított vendégkörrel rendelkezik. Így akár befektetés céljából is megvásárolható. Nettó alapterülete szintenként 60 m2, így összesen 180 m2. Ehhez taroznak a kiegészítő épület elemek, úgymint egy nagyobb méretű és egy kisebb méretű terasz, lépcsők, valamint az épületet körülvevő, védő funkciót ellátó holdkör, melyek nincsenek beszámítva a nettó alapterületbe. Mindkét teraszról és az udvar egyes részeiről is csodás balatoni panoráma tárul elénk. A környék csendes, rendezett, jó szomszédokkal, hasonló családi házas beépítéssel.

Az eltolt megoldással készített ikerház jól illeszkedik környezetébe. Nagyon fontos momentum: mivel nem egy síkban van építve ikertársával, semmilyen zavaró tényező nem jelentkezik a szomszédok között. Teljesen külön helyrajzi számmal ellátott, fizikálisan szép tuja sorral elszeparált az ikerszomszédtól. Az ikerszomszéd nem lakik ott.

A családi ház 1995. decemberében készült el, azóta folyamatosan rendben tartva, felújítva.
Alapozás beton, falazata tégla, mely már az energiatakarékosság kezdeti előírásai szerint épült.
Két éve külső hőszigetelést alkalmaztak az energiatakarékosság jegyében.
Fa födémszerkezeten tatai hornyolt cserép. A tető már hőszigeteléssel készült. A házon körben fa holdkör, melyre a tető ráereszkedik, ezzel is védve a falakat. Ereszcsatorna horganylemez, festett.
A teraszok járólaposak. 3 szoba hagyományos fa , illetve laminált parkettásak,
a többi helyiség szintén jó minőségű járólapos. Az alsó szinten lévő garázs pedig műpadlós.

A ház fűtése a cserépkályha mellett gáz központi , radiátorokkal, mely energia takarékos és egyben meleg vizet is szolgáltató cirkóval történik. Emellett a meleg vizet villanyboyler is adja.

A villanyhálózat ipari árammal van ellátva. Az alsó szinten 1 db 3 kW-os villanykályha is üzemel.

Egy éve nagyon szép kerámia cserépkályha díszíti a középső szint nappaliját, mely dísze mellett természetes tüzelőanyag (fa) felhasználásával kellemes meleggel látja el a lakrészt.
Víz a községi vízvezeték rendszerből, csatorna szintén rákötve a községi hálózatra.

Kábel tv, UPC tv, telefon, internet bevezetve.

A lakóház a táj adottságainak megfelelően lett kialakítva. Az alsó szint az udvarról megközelíthető, a középső szint Ny-i irányban lépcsőn. A felső szintre a telek Északi és Keleti oldalán húzódó külső lépcsőn is mintegy külön bejárattal fel lehet jutni.

Az alsó szint helyiségei: garázs, tároló, mosókonyha, teakonyha, vizesblokk. Ez utóbbi három helyiség nyári időszakban akár kis egy személyes apartmanként is szolgál.
Középső szint: nagy terasz, nappali, étkező, boltívvel elválasztott konyha. A kisebb boltívvel csatlakozó közlekedőről nyílik a két kis hálószoba, WC, fürdőszoba és a felső szintre vezető, ajtóval elválasztott és zárható lépcsőház.
A felső szint, manzárd: a lépcsőházból kis előtérből nyílik a konyha, fürdőszoba (zuhanyozóval és WC-vel), a nappali szoba és a hálószoba. A nappali szobából lehet kimenni a teraszra. A mazárd minden helyisége (a felmenő falak kivételével) igényesen fával burkolt, kellemes érzetet ad az ott tartózkodóknak.

A ház nyílászárói egyedi fa, hőszigetelt üveggel. Az ablakokon zsalugáter.

A házhoz tartozó terület 500 m2, mindegyik oldalról bekerített, eltolható fém kapu és kerítés az utcafronton. A kert, udvar nagysága kellemes, ideális, rendben tartott, parkosított. A kerítés mellett gondozott tuja fák. Az udvarban akár három autónak is megfelelő beálló hely lett kialakítva.

Az ingatlan per-teher és igénymentes, tulajdonviszonya rendezett. Nagyon szép, folyamatosan karbantartott állapotban van és rövid időn belül költözhető.

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Hévíz és környéke
Település: VONYARCVASHEGY
Vételár: 29.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Pipicsné Papp Márta
Telefon: 209946310
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 7614
A hirdető további hirdetéseit itt találja: ikrecske

VONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓVONYARCVASHEGYI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓBalatonaligán lakás eladó Magánszemélytől
Balatonaligán lakás eladó Magánszemélytől
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
Eladó Családi Ház
(Ház / Családi ház)
Luxus vitorlás hajó
Luxus vitorlás hajó
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
wAUXNRFMzPS
(Ház / Családi ház)
noimage
NiLjuSbUuep
(ELADÓ / Nyaraló)
Eladó lakás az Aranyparton
Eladó lakás az Aranyparton
(Lakás / Panel lakás)
Y-i lakás Tapolcán
Y-i lakás Tapolcán
(Lakás / Panel lakás)