Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokA huszonegyedik század technikai szintjén

Hirdetés adatai


Szobák száma: 8
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: kertre néző
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 192
Árkategória: 35 - 40 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Eladó Balatonszemes új lakóparkjában épült családi otthon.

A telken lévő két önálló épületet mediterrán stílusban valósították meg, tágas, világos terekkel, elegáns burkolatokkal. A "nagy" utcafronti lakóépület 155m2 hasznos alapterületű. Bejárata az épület keleti oldalán található. Az előszobába lépve jobbra fordulva a hálószobákba, fürdőszobába, wc, mosókonyha-gépészeti helyiségekbe jutunk. Az udvar felőli déli oldalon alakították ki a nappali-konyha-étkező teret, melyből nyílik a terasz, hangszigetelt mozi szoba. Az épület szerkezete a mai szintnek megfelelően, statikailag túlméretezve stabilra készült el. A fűtés DAIKIN ALTHERMA hőszivattyús rendszerrel padlófűtéssel van kiépítve. FAN COIL hűtő fűtő helyiségenként szabályozható berendezések is beszerelésre kerültek. A meleg vizet is ez a rendszer állítja elő, ami keringetett meleg vizet biztosít időkapcsolóval szabályozhatóan. A tetőtér tárolásra alkalmasan került kialakításra.

Az udvarban szabadon álló kis lakóház együtt épült a főépülettel, mely 37m2. A z előszobából nyílik a hálószoba, fürdőszoba, nappali-konyha-étkező tér. Szerkezete, alaprajzi elrendezése, homlokzati kialakítása hasonló elvű mint a a nagy családi ház. Ebben a lakásban a fűtést, meleg vizet kombi cirko gázkazán biztosítja.

A homlokzat színezése a vevő igényének megfelelően fog elkészülni a lábazattal együtt. Ez az árban benne foglaltatik. Az udvar burkolása elő van készítve ez is a vevő által kiválasztott burkolattal (viakolor) készül el majd. A konyha modern bútora a beépített gépekkel együtt (kerámia lapos tűzhely, beépített sütő, mikró, 2 ajtós hűtő, mosogatógép) a családi házban marad. A kis lakóépület konyhabútora is a ház része. Mindkét lakóépületben az árnyékolást szalagfüggönnyel oldották meg, ami az épület része, az árban benne van. A nagy ház bútorzata alku tárgya. A játszótér az udvaron marad. A környék biztonságos, a települést polgárőrség védi.

Iskola, óvoda Balatonszemesen a legjobb a környéken. Bevásárlási lehetőség a közelben 5 percre. Távolsági buszmegálló a főút mellett van, ami 5 percnyi sétára található. A családi otthon Balaton parttól 500m-re helyezkedik el.

Ajánlom ezt az otthont aki a nyugalmat szereti, díjazza a mai kor technikáját, örül a kis fenntartási költségeknek.

Jó vétel! Hívjon bizalommal!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: Balatonszemes
Vételár: 37.500.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Búsné Nagy Margit
Telefon: 06706253322
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 7916
A hirdető további hirdetéseit itt találja: margitbus

A huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénnoimage
bxHXcAYv0NCB
(ELADÓ / Ipari ingatlan)
noimage
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Kőszegen luxus lakás a Várkerületben eladó
Kőszegen luxus lakás a Várkerületben eladó
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
Nyaralóeladás
(ELADÓ / Nyaraló)
A legideálisabb hely a vállakozásra!
A legideálisabb hely a vállakozásra!
(ELADÓ / Üzlethelyiség)
Hévízi borozó, vigalmi negyedben eladó
Hévízi borozó, vigalmi negyedben eladó
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
Igényes sorház a Balatonnál
Igényes sorház a Balatonnál
(Ház / Sorház / ikerház)
noimage
(ELADÓ / Nyaraló)
Siófok Kilitin Ház Eladó
Siófok Kilitin Ház Eladó
(ELADÓ / Nyaraló)