Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokA huszonegyedik század technikai szintjén

Hirdetés adatai


Szobák száma: 8
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: kertre néző
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 192
Árkategória: 35 - 40 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Eladó Balatonszemes új lakóparkjában épült családi otthon.

A telken lévő két önálló épületet mediterrán stílusban valósították meg, tágas, világos terekkel, elegáns burkolatokkal. A "nagy" utcafronti lakóépület 155m2 hasznos alapterületű. Bejárata az épület keleti oldalán található. Az előszobába lépve jobbra fordulva a hálószobákba, fürdőszobába, wc, mosókonyha-gépészeti helyiségekbe jutunk. Az udvar felőli déli oldalon alakították ki a nappali-konyha-étkező teret, melyből nyílik a terasz, hangszigetelt mozi szoba. Az épület szerkezete a mai szintnek megfelelően, statikailag túlméretezve stabilra készült el. A fűtés DAIKIN ALTHERMA hőszivattyús rendszerrel padlófűtéssel van kiépítve. FAN COIL hűtő fűtő helyiségenként szabályozható berendezések is beszerelésre kerültek. A meleg vizet is ez a rendszer állítja elő, ami keringetett meleg vizet biztosít időkapcsolóval szabályozhatóan. A tetőtér tárolásra alkalmasan került kialakításra.

Az udvarban szabadon álló kis lakóház együtt épült a főépülettel, mely 37m2. A z előszobából nyílik a hálószoba, fürdőszoba, nappali-konyha-étkező tér. Szerkezete, alaprajzi elrendezése, homlokzati kialakítása hasonló elvű mint a a nagy családi ház. Ebben a lakásban a fűtést, meleg vizet kombi cirko gázkazán biztosítja.

A homlokzat színezése a vevő igényének megfelelően fog elkészülni a lábazattal együtt. Ez az árban benne foglaltatik. Az udvar burkolása elő van készítve ez is a vevő által kiválasztott burkolattal (viakolor) készül el majd. A konyha modern bútora a beépített gépekkel együtt (kerámia lapos tűzhely, beépített sütő, mikró, 2 ajtós hűtő, mosogatógép) a családi házban marad. A kis lakóépület konyhabútora is a ház része. Mindkét lakóépületben az árnyékolást szalagfüggönnyel oldották meg, ami az épület része, az árban benne van. A nagy ház bútorzata alku tárgya. A játszótér az udvaron marad. A környék biztonságos, a települést polgárőrség védi.

Iskola, óvoda Balatonszemesen a legjobb a környéken. Bevásárlási lehetőség a közelben 5 percre. Távolsági buszmegálló a főút mellett van, ami 5 percnyi sétára található. A családi otthon Balaton parttól 500m-re helyezkedik el.

Ajánlom ezt az otthont aki a nyugalmat szereti, díjazza a mai kor technikáját, örül a kis fenntartási költségeknek.

Jó vétel! Hívjon bizalommal!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: Balatonszemes
Vételár: 37.500.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Búsné Nagy Margit
Telefon: 06706253322
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 7916
A hirdető további hirdetéseit itt találja: margitbus

A huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénA huszonegyedik század technikai szintjénÕsfás nyaraló eladó
Õsfás nyaraló eladó
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
In Koszeg(Gunz)
(KIADÓ / Kiadó iroda / üzlethelyiség)
Balatonfűzfőn eladó lakás
Balatonfűzfőn eladó lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
szép panorámás szõlõterület eladó
(ELADÓ / Mezőgazdasági terület)
Szárszón újépítésű apartmanok
Szárszón újépítésű apartmanok
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
Apartman ház
Apartman ház
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)