Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok8,5 MILLIÓÉRT CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Hirdetés adatai


Szobák száma: 2
Fűtés: egyéb
Kilátás: kertre néző
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 80
Árkategória: 7 - 10 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


8,5 MILLIÓÉRT CSALÁDI HÁZAT VEHET!
(456 m2-es telken lakóház, udvar gazdasági épület eladó!)


Veszprémtől 16 kilométerre, Szentgál településen eladó 456 m2-es telken lévő lakóház-udvar- gazdasági épület . Az ingatlan, a Rendezési Terv szerint Lf-1 falusias lakóövezetbe tartozik.

Kétgenerációs család részére igen előnyös, a most is lakott családi házban lakhatnának a nagyszülők, a telekre pedig új házat építhetnének a fiatalok. Így egymás közelében élve, de még külön, egymást tudnák segíteni pld. a nagyszülők tudnának vigyázni a kis unokára, vagy ha a nagyszülők szorulnának segítségre, akkor a fiatalokra tudnának támaszkodni. A településen működik óvoda, általános iskola, háziorvos, védőnő, patika, művelődési ház, tájház és önkormányzat.
A kb. 7 m x 17 m külméretű családi ház helyiségei: előszoba, kettő szoba, konyha és fürdőszoba (kád, mosdó, WC). A szobák szőnyegpadló burkolatosak, a további helyiségek mázas kerámia lappal burkoltak. Minden helyiség egyedi kályhafűtésű. Az épület folytatásaként van egy kb. 7 m x 16 m külméretű gazdasági épület.
Az épületek a ’60-as években épültek kőfalazattal, fafödémmel, pala és cserépfedéssel. A fa ablakokon műanyag redőnyök vannak felszerelve.

A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A kertben több fajta gyümölcsfa van: körte, szilva, meggy, kajszi, mandula és dió. A több lehetőséget biztosító ingatlan-együttes vételára 8,5 millió Ft. Minden további és a napi információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.veszpremiingatlanok.com

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Szentgál
Vételár: 8.500.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Eladó Házak Ingatlaniroda
Telefon: 06302180000
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 8699
A hirdető további hirdetéseit itt találja: eladohazak

8,5 MILLIÓÉRT  CSALÁDI HÁZ ELADÓ8,5 MILLIÓÉRT  CSALÁDI HÁZ ELADÓ8,5 MILLIÓÉRT  CSALÁDI HÁZ ELADÓ8,5 MILLIÓÉRT  CSALÁDI HÁZ ELADÓ