Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol

Hirdetés adatai


Szobák száma: 4
Fűtés: egyéb
Kilátás: balatoni panoráma
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 150
Árkategória: 25 - 30 millió Ft között
Ingatlan állapota: felújítandó

Hirdetés leírása


2 ház egy áráér

A lakás pontos címe: 8243 Balatonakali Vasút tér 3
A ház állapota: felújítandó
A környék jellemzése: nyugodt csendes télen nyáron élettel teli
Az infrastruktúra sajátosságai: víz villany van gáz az udvarban
A fűtés típusa: jelenleg fa tűzeléses
Az általános állapot: felújítandó


Van egy nagy házunk amit szeretnénk most tovább adni lehet hogy épp Önnek aki most ezt olvassa. És hogy miért válunk meg az ingatlantól? Ennek az az egyszerű oka hogy a gyerekek elköltöztek mi meg megöregedtünk és túl nagy lett a ház. Egészen pontosan hol is van a ház? Balatonakaliban nagyon közel a vízpartól csak a vasút választja el, (50 m) Maga a ház nagy az alsó részen található 1 nagyszoba és 3 félszoba, van itt továbbá konyha étkező fürdő persze wc vel és előszoba is. A felső rész még nagyobb de sajnos azt még nem sikerült teljesen befejezni 80 százalékra van kész jelenleg, azonban ez sem lehet hátrány hiszen így legalább megvan a lehetősége hogy úgy alakítsa ahogy épp szeretné. Jelenleg szüleim és nagymamám lakik benne. Kert is van hozzá bár nem túl nagy de virágültetésre gyerekeknek játszásra épp megfelelő. A ház felosztásán is könnyen lehet variálni ha valakinek nem tetszik oda rakja a falakat belűl ahová szeretné, minden tényleg csak a fantázia kérdése. A ház szigetelése tökéletes nyáron hűvos télen sokáig tartja a meleget általában november végéig még fűteni sem kell. A szobák világosak, tapétás falak vannak. a padló a szobákban természetesen parketta, konyhában előszobában járólap. Ami még mindig fantasztikus benne hogy ha az anyós vagy após jön látogatóba nem kell közösködni vele mivel egy külön álló épület is tartalmaz az ár ami vendéglakásként is funkciónállhat. Itt is van 4 félszoba fürdő amerikai konyha, és persze előtér kis kerthelyiséggel ez különálló helyrajzi számon is van. Akár a kettő egybe vagy külön is eladó megegyezés szerint ha egybe kéri akkor az ár amit írtunk ha külön akkor egyezkedés kérdése.
A ház előnyei:
- Tágas,
- Nincsenek benne üres helyek, és egyik helyiség sem lóg ki
- kb. 12 fős baráti társaság vagy család is elfér a kertben,
- Közel van mindenhez vasút állomás templom orvosi rendelő gazdabolt 2 percre bolt gyalog 5 perc posta 3 óvoda 10 perc biztonság 100 % os hiszen itt a rendőrség is.
- Szabadon variálható elosztású,
- Állatbarát és gyerekbarát ház kitűnő szomszédokkal,
- és egy külön álló épület ami vendéglakásként is funkciónálhat

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Balatonakali
Vételár: 26.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Szelindi Lászlóné
Telefon: 303117445
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 15793
A hirdető további hirdetéseit itt találja: Gildike

2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol2 ház egy áráét Balaton északi partján 50 m a parttol