Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokEladó

Hirdetés adatai


Szobák száma: Emelet: Fűtés: Parkolás: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 32
Árkategória: 10 - 15 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Hévíz településen a Római utcában a golfpálya felett kínálok eladásra, egy befektetésre is alkalmas amerikai konyhás nappali + hálószobás ingatlant. A tó mely 4, 4 hektáron terül el a Föld legnagyobb területû, fürdésre is alkalmas melegvizû gyógytava amely a lakástól gyalogosan 5 percre található. A lakópark 2002-ben épült a lépcsõház rendezett, tiszta, ami a mai napig megõrizte szépségét. Az ingatlanhoz tartozik még egy zárt gondozott udvar és egy kocsi beálló is. A lakópark szolgáltatásai között szerepel a 24 órás porta szolgálat, medence, napozó terasz és egy teniszpálya is. A lakás amerikai konyhás hálószobás erkélyes lakás. A konyha része kerámiás, míg a többi helyiség parkettával lett burkolva. A lakás Hévíz újépítésû villa negyedében található, amely csendes, nyugodt és szép. A gyógyfürdõ új bejárata (októberben kerül átadásra) a lakóparktól gyalogosan 5 perc sétára van. Az új bejáratnál kerül kialakításra egy 2100m2-es gyógy komplexum, ezentúl ez a rész lesz a fõbejárat és nem csak szezonálisan lesz nyitva.

Autóval és gyalogosan is megközelíthetõ. A FlyBalaton repülõtér 15 percre van az ingatlantól ahol transzfer járatok, indulnak Hévízre, illetve autó is bérelhetõ. A kehidakustányi élményfürdõ pedig autóval 15 perc. A lakást ajánlom befektetésnek hiszen Hévíz nem okoz csalódást, folyamatosan fejlõdik a az új fõbejárat elkészülte után pedig várható a hévízi aquva park építése aminek a fõ célja, hogy Hévízt megszeretesse a fiatalokkal és a kis gyermekes családokkal.

Hévízrõl

Csodálatos zöld környezetben várja Önt a világon egyedülálló Hévízi gyógytó. A tó körül elterülõ erdõs parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdõváros tiszta levegõje és barátságos atmoszférája, az itt-élõk vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. A tó egész évben várja vendégeit, mivel a víz hõmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként elõtörõ 410 liternek köszönhetõen a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélõdik, ezáltal folyamatosan tiszta marad.

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Hévíz és környéke
Település: Hévíz
Vételár: 11.500.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Lövei Katalin
Telefon: 36704540493
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 1283
A hirdető további hirdetéseit itt találja: Lövei Katalin

EladóEladóEladónoimage
Ügyfelem részére keresek Hévízen lakást
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Lakás a Balatonnál
Lakás a Balatonnál
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
Eladó sorházrész Tapolcán
Eladó sorházrész Tapolcán
(Ház / Sorház / ikerház)
noimage
hilbCJ19
(ELADÓ / Ipari ingatlan)
noimage
pJmxstrTRm
(Ház / Családi ház)