Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokEladó luxus családi ház - Palóznak

Hirdetés adatai


Szobák száma: 7
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: panorámás
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 260
Árkategória: 150 - 200 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


A Balaton északi partján, Balatonfüred szomszédságában egy Hild díjas csodálatos faluban nádfedeles parasztház eladó tökéletes állapotban. Az épület a falu hagyományos jegyeit megtartó parasztház, amely belsőépítészetileg át lett építve a modern kor minden luxus igényének kielégítése szempontjából. Azonban a tulajdonosoknak fontos volt, hogy amit csak lehetett megőrízzenek a hagyományos faluképből és a ház eredeti jellegéből.

A földszint és tetőtér beépítéséhez a ház szürke vakolatot kapott, a nyílásoknál, boltíveknél fehér kerettel. A szigligeti mestereknek köszönhető nádfedeles, boltozatos tornác a szürke szín mellett mind-mind a Felvidékre jellemző hagyományos építészeti elemek. A ház és a belsőépítészet valamint bútorok kialakításában szerepet kaptak neves építészek és képzőművészek. Az egyedi nyílászárók borovi fenyőből és tömör tölgyfából készültek. A festett népi bútorok mellett a lámpák, kilincsek is egyedi, kézzel készített kovácsoltvas elemek vagy korhű termékek. A házban található búbos kemence szintén iparművész alkotása.

Az épület alatt találunk egy nagy 50m2-es, 12 fős asztallal ellátott boltozatos borospincét. A földszinten kapott helyet a konyha - étkező, két szoba és egy fürdőszoba. A tetőtérben és a földszinten további 3 apartmant találunk. Így 4 elkülöníthető lakórész 4 fürdőszobával és 3 konyhával található amely ideális több generáció együttes nyaralására / lakhatására is. A konyha Arclinea olasz luxusgyártó termékei Miele konyhai gépekkel.

A nagy, árnyékos tornác szép bútorokkal és egy szaletliben található kültri kemencével ideális helyszíne a baráti összejöveteleknek. A kilátás a tájra csodás, a tornácról is direktben megközelíthetőek az apartman helységek.

A kert csaknem 1100 m2, amely kialakításakor fontos szempont volt, hogy őshonos, vagy régóta ismert magyar növények kerüljenek telepítésre. A tornácot parasztmuskátlik díszítik. A kertben találhatóak még gyümölcsfák, valamint egy elkülönített pihenő hintaágy is. A kert végében a gyerekek szórakozását egy kis játszótér segíti.

A parkolást két beállásos garázs segíti. A garázson kíül udvari beállóban elfér még 3-4 autó.

A hírdetés gazdája az ingatlan tulajdonosa. Az ingatlan értékesítési ára 500,000.- EURO. Az ár tartalmazza a teljes berendezést (beépített és mobil) és bútorok árait is.

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Északi part
Település: Palóznak
Vételár: 155.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve:
Telefon: 06302105816
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 15649
A hirdető további hirdetéseit itt találja: paloznakp

Eladó luxus családi ház - Palóznak