Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokBALATONMÁRIÁN, JÓ HELYEN ÉS ÁRBAN!

Hirdetés adatai


Szobák száma: 2
Fűtés: egyéb
Kilátás: panorámás
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 57
Árkategória: 7 - 10 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


KEDVES LÁTOGATÓ, LEENDÕ VÁSÁRLÓ!

Ismét egy kitûnõ INGATLANRA hívnám fel a figyelmét.

A Balaton déli partjának közkedvelt üdülõhelyén, Balatonmáriafürdõn kínálom megvételre ezt az 57m2-es NYARALÓT.

Mivel az illetékre vonatkozó törvények 2010 januárjától változnak, ezért már a nyaralók is ugyanolyan elbírálásban részesülnek, így ennek az ingatlannak az ILLETÉKE CSAK 4 % !

A szóban forgó nyaraló 1980-as években épült téglából, ikerház egyik fele, a hozzátartozó, teljesen elkerített 624m2-es telekkel. A parttól való távolsága 500m.
A bejárat nem utcafronti, az épület déli oldalán található. A házba egy 16m2-es teraszon át jutunk ahol egy légtérben került kialakításra a konyha-étkezõ, nappaliba, ahonnét a zuhanytálcás fürdõszoba+WC, és egy hálószoba közelíthetõ meg. Innét falépcsõ vezet az emeleti részbe, ami szintén egy légterû, de mivel minkét oldalról ablak van, igény szerint könnyen kettõ hálószobát varázsolhatunk belõle. A szobából közvetlen a kijutás a 4m2-es erkélyre, mely a szépen gondozott, füvesített kertre néz.
Tartozik hozzá egy 12m2-es melléképület, ami kerti szerszámok, kerékpárok, stb. tárolását teszi lehetõvé.
Garázs, vagy esetleg fedett gépkocsi beálló építésére adva van a lehetõség a telek szélessége miatt.
Az alsó szint kerámilappal burkolt, a tetõtér szõnyegpadlóval borított. A nyílászárók fából készültek, a lenti háló ablaka redõnnyel felszerelt. Melegvízet villanybojler szolgáltatja.
A tetõt cserép fedi, kémény van így a fûtése is megoldott.
A közmûvek a gáz kivételével,( ami az utcában van,) megtalálhatók az ingatlanban.

HA EGY OLYAN NYARALÓRA VÁGYIK, AMI JÓ HELYEN ÉS ÁRBAN VAN, NE GONDOLKODJON, HÍVJON!

BALATONMÁRIAFÜRDÕ
A települést hajdanán az északi parton tönkrement szõlõsgazdák alapították, kiknek szorgos munkájuk eredményeként elõbb pincék, majd házak épültek. Így alakult ki egy állandóan lakott település: Máriatelep. Nevét a szõlõtelepítést irányító Gróf Széchényi Imre feleségérõl, Andrássy Máriáról kapta. Jelenleg egyre több a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges igényes nyaralóház, üdülõ. A közel 8km hosszú panorámás partszakaszon 8 strand áll az idelátogatók rendelkezésére. Sekélyvizû partja a kisgyermekes családok számára is ideális. A közelben gyógyfürdõk tömke lege található: HÉVÍZ, ZALAKAROS, MARCALI.
A szomszédban van a KIS-BALATON Európa hírû vizes élõhelye, lenyûgözõ állat és növényvilágával. Remek kirándulóhely KESZTHELY, hajóval megközelíthetõ az északi parton SZIGLIGET, vagy BADACSONY. Kisvasúttal FENYVESRÕL indulva a NAGYBEREK õsi lápvilága tekinthetõ meg. A keresztúri BOKROSI HEGY védett pincesorait egy gyalogtúra keretén belül érdemes megtekinteni, pihenésképpen megkóstolva az itt termelt jóízû borokat. A településen lakó emberek vendégszeretõek, barátságosak, szívesen fogadják az idelátogatókat, nyaralókat, és az ideköltözõket is.

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Somogy megye
Település: BALATONMÁRIFÜRDÕ
Vételár: 7 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Németh Magdolna
Telefon: 06703422766
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3652
A hirdető további hirdetéseit itt találja: magdolna

BALATONMÁRIÁN, JÓ HELYEN ÉS ÁRBAN!BALATONMÁRIÁN, JÓ HELYEN ÉS ÁRBAN!BALATONMÁRIÁN, JÓ HELYEN ÉS ÁRBAN!