Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokKÖZEL A NUDISTA STRAND!

Hirdetés adatai


Szobák száma: Fűtés: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 130
Árkategória: 10 - 15 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


A Balaton part délnyugati csücskében, a páratlan szépségû Balatonberényben kínálom eladásra ezt 130m2 nagyságú nyaralót. Az ingatlan egy ikernyaraló egyik fele, mely 1983-ban készült, belül folyamatosan karbantartották, külsejét pedig három éve újították fel. Az épület kétszintes, a tetõteret is beépítették, ám a felsõ szinten nem érzékelhetõ a tetõtéri jelleg, mivel a szobák belmagassága átlagos. Az alsó részen agy nagy nappali, konyha, étkezõ, fürdõ, különálló WC található. Ide a bejutás egy 10m2-es teraszon át történik. Az emeletre a feljutást belsõ, falépcsõ biztosítja. Itt két szoba, egy galériarész, mosdó+WC, és egy 10m2 erkély található. Az épületben a helyek maximálisan kihasználtak, praktikusan kialakított beépített szekrények vannak lépten-nyomon. Az alsó szinten minden helység kerámialappal fedett, fenn a mosdó kivételével, ami szintén kerámialapos, minden szõnyegpadlóval burkolt. A falak festettek. A nyílászárók fából készültek, zsalugáterrel vagy redõnnyel felszereltek. A nyaralóhoz 836m2 nagyságú telek tartozik, mely elvi osztatlan terület, ügyvéd általi használati megosztással teljesen külön választható. Az udvarrészen kerti fedett kiülõ biztosítja a hûsölést a kánikulai napokon. A gépkocsik biztonságáról a telken kialakított térköves parkoló gondoskodik.

BALATONBERÉNY
A község idegenforgalma az utóbbi években rohamosan megnövekedett, ezért a település gyors fejõdésen ment keresztül, rengeteget változott. Kiépült a teljes közmû, a kábeltévé rendszer, és a szélessávú internet hozzáférés is elérhetõ.
Strandolási lehetõséget a községi textiles, valamint a déli parton egyedülálló naturista strand biztosít. Mindkét strand gondozott, tiszta, lassan mélyülõ vize a kisgyermekes családok számára is ideális. Gyerekmedence, vízi bicikli- és csónakkölcsönzõk, sportpályák, éttermek, büfék állnak rendelkezésére a szórakozni vágyóknak. Az állandó lakosok száma 1200fõ, ám ez a nyári hónapokban 4-5000fõre emelkedik. Az ellátást 7 élelmiszerbolt,10 melegkonyhás étterem, büfék, presszók, borozók biztosítják. A sportolni vágyókat teniszpályák, lovaglási lehetõség, kitûnõ horgászhelyek, és kerékpárút várja. A község nyugati részén a Balatonberényi Magyar Tenger Vízi Sport Egyesület kikötõje található, ahol lehetõség nyílik hajók, vitorlások bérlése, tárolására is.
KÖZELI LÁTNIVALÓK, KIRÁNDULÓHELYEK
CSILLAGVÁR- Balatonszentgyörgy határában található,5 km-re Berénytõl, Festetics László építette 1820-23ig
TIBETI KULTURÁLIS KÖZPONT- Balatonkeresztúr és Berény között helyezkedik el. A kilenc kis építménybõl álló szerencsekertszeretettel várja a látogatókat, akik gyakorolni szeretnék a buddhistavallást, de azokat is, akik csak nyugalomra vágynak, vagy akiket a kíváncsiság vezérel.
KISBALATON-15km Berénytõl, természetvédelmi érték, páratlan állat és növényvilágával érdekes látnivaló.
KESZTHELY-13km, jellegzetes Fõtere, Sétálóutcája kihagyhatatlan a környékre látogató számára, ugyanúgy, mint a történelmi, rég elmúlt korok emlékét idézõ Festetics kastély.
HÉVÍZ-44400m2 területû, Európában egyedülálló gyógyhatású termálfürdõ. Vize elsõsorban mozgásszervi, reumatikus, izom- és idegrendszeri, valamint nõgyógyászati problémák kezelésére javasolt. Évente több mint 2millió ember látogat ide.

Mindezek után az ajánlat nagyon kedvezõ, akár nyaralásra, akár itt lakásra, akár befektetésnek vásárolnának ingatlant.

Ha felkeltettem érdeklõdését, kérem, hívjon!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: BALATONBERÉNY
Vételár: 14.150.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Kósa Éva
Telefon: 06703425477
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3273
A hirdető további hirdetéseit itt találja: kevi00608

KÖZEL A NUDISTA STRAND!KÖZEL A NUDISTA STRAND!KÖZEL A NUDISTA STRAND!balatoni panorámás lakás
balatoni panorámás lakás
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
Gyalogosan 10 perc a BALATON
Gyalogosan 10 perc a BALATON
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage

(Ház / Családi ház)
noimage
eladó ingatlan
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
(Ház / Családi ház)
noimage
mETPedVDYDR
(Ház / Családi ház)
noimage
xEoEhopaMF
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
(Ház / Családi ház)
Keszthelyi lakás
Keszthelyi lakás
(Lakás / Panel lakás)