Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokKÉT LAKRÉSZ,KÖZPONTHOZ KÖZELI!

Hirdetés adatai


Szobák száma: Fűtés: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 120
Árkategória: 15 - 20 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Tisztelt Érdeklõdõ, leendõ Vásárló!
Az utóbbi néhány évben a Balaton környékén megnövekedett idegenforgalom,és a belföldi turizmus miatt megnõtt a kereslet a jó állapotú,akár befektetés céljára is hasznosítható ingatlanok iránt. A következõkben egy ilyen lehetõségre hívom fel a figyelmüket, és rabolom az idejüket néhány percig. Bizton állíthatom, hogy megéri!

A hely, ahol járunk a déli part egyik közkedvelt üdülõhelye Balatonmáriafürdõ. Ennek a kistelepülésnek is egy mindenhez közel esõ részén, mégis nyugodt, csendes, biztonságos környéken. Az ingatlan 120m2-en két lakásból áll. Az eredeti épületet a 60-as években építették, ez két szoba, konyha, fürdõ helyiségekbõl állt.1990-ben épültek hozzá, és pár évvel ezelõtt a régi házrészt is teljesen felújították. Így két teljesen különálló lakás került kialakításra. Az egyikben három szoba, nappali, konyha, fürdõszoba+WC található, míg a másikban egy nappali, egy hálórész, egy konyha+étkezõ, és egy fürdõszoba+WC. A házban külön bejárattal egy szerszámtároló is van. A felújítás a látszat mögé is kiterjedt, a falakban az összes víz és villanyvezetékek is cserélve lettek. A tetõszerkezetet is renoválták, a régi lécek helyett újakat raktak, a cserepeket megforgatták. A nyílászárók fából készültek, festettek, redõnnyel felszereltek. Víz, villany, csatorna bevezetve, gáz az utcában. Kémény van, igény esetén a téliesítés sem okoz problémát. A házhoz déli oldalon egy fedett, nyugati oldalon pedig egy nyitott terasz tartozik, mindkettõ külön-külön 15m2 nagyságú. A telek területe 1008m2, körbe végig a kerítés mentén tujával teljesen elszeparált a külvilágtól. Füvesített, pár gyümölcsfával beültetett, szépen gondozott terület.
Magánszemélyeknek is ajánlom saját és családjuk pihenésére,de befektetõknek is nyaraltatás céljára. Jelenlegi tulajdonosa is kihasználja az ingatlan kedvezõ adottságait,és heti turnusokban kiadja a két lakást.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!

CSALÁDI HÁZZÁ NYÍLVÁNÍTÁSA FOLYAMATBAN!

BALATONMÁRIAFÜRDÕ
A települést hajdanán az északi parton tönkrement szõlõsgazdák alapították, kiknek szorgos munkájuk eredményeként elõbb pincék, majd házak épültek. Így alakult ki egy állandóan lakott település: Máriatelep. Nevét a szõlõtelepítést irányító Gróf Széchényi Imre feleségérõl, Andrássy Máriáról kapta. Jelenleg egyre több a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges igényes nyaralóház, üdülõ. A közel 8km hosszú panorámás partszakaszon 8 strand áll az idelátogatók rendelkezésére. Sekélyvizû partja a kisgyermekes családok számára is ideális. A közelben gyógyfürdõk tömke lege található: HÉVÍZ, ZALAKAROS, MARCALI.
A szomszédban van a KIS-BALATON Európa hírû vizes élõhelye, lenyûgözõ állat és növényvilágával. Remek kirándulóhely KESZTHELY, hajóval megközelíthetõ az északi parton SZIGLIGET, vagy BADACSONY. Kisvasúttal FENYVESRÕL indulva a NAGYBEREK õsi lápvilága tekinthetõ meg. A keresztúri BOKROSI HEGY védett pincesorait egy gyalogtúra keretén belül érdemes megtekinteni, pihenésképpen megkóstolva az itt termelt jóízû borokat. A településen lakó emberek vendégszeretõek, barátságosak, szívesen fogadják az idelátogatókat, nyaralókat, és az ideköltözõket is.
HÍVJON MIELÕBB!

Üdvözlettel: Kósa Éva,ingatlan tanácsadó

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: BALATONMÁRIAFÜRDÕ
Vételár: 14.800.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Kósa Éva
Telefon: 06703425477
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3291
A hirdető további hirdetéseit itt találja: kevi00608

KÉT LAKRÉSZ,KÖZPONTHOZ KÖZELI!KÉT LAKRÉSZ,KÖZPONTHOZ KÖZELI!KÉT LAKRÉSZ,KÖZPONTHOZ KÖZELI!"Balatoni" Panzó a Balatonnál
"Balatoni" Panzó a Balatonnál
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
noimage
szKapBEmU
(Ház / Családi ház)
eladó telek, Siófok
eladó telek, Siófok
(ELADÓ / Telek)
Tihanyi panorámás ház
Tihanyi panorámás ház
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
Balatoni ingatlanok
Balatoni ingatlanok
(ELADÓ / Nyaraló)
Siófokon eladó luxus ház
Siófokon eladó luxus ház
(Ház / Családi ház)
Eladó
Eladó
(ELADÓ / Üzlethelyiség)
ELÉVÜLHETETLEN ÉRTÉK !!!
ELÉVÜLHETETLEN ÉRTÉK !!!
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
telek
telek
(ELADÓ / Telek)