Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokTágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!

Hirdetés adatai


Szobák száma: 4
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: udvari
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 84
Árkategória: 10 - 15 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!

Siófoki nyaraló a Balatontól közelében várja új tulajdonosát! A siófoki Openhouse Ingatlaniroda által eladásra kínált nyaraló Sóstón a szabad és a fizetős strandtól szinte egyforma távolságra található. A kétszintes 84nm-es épület 1979-ben épült gondos kezek munkájával, melyhez tágas, nagy udvar tartozik rajta önálló garázs épülettel. A ház csendes környezetben van, de mégis minden (üzletek, bolt, strand, éttermek, stb.) pár száz méteren belül elérhető. A Balaton kb. 800m-re.

Helyiségei: nappali, két háló, konyha, fürdőszoba, valamint a tetőtérben egy nagy nappali, egy szoba és egy fürdőszoba helyiség. A nyaraló jó elosztása lehetővé teszi akár nagy családok, baráti társaságok egyidejű kényelmes fogadását, de kiadásra is remek befektetés.

Az eladó siófoki nyaraló kiváló választás családnak, de kiadásra tervezve is. A nagy kert, a zölddel körbevett nagy terasz is a hangulatos balatoni esték remek helyszíne, ahol grillpartik, zenés esték is tarthatóak. Az ingatlant remek adottságai révén akár teljes berendezéssel megszerezheti és akár azonnal igényebe is veheti.

Ön dönt, hogy megszerzi magának ezt a sóstói nyaralót jó vétel révén, vagy lemarad!

További információ:

70/9450949

www.siofok.oh.huIngatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!

Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: Siófok
Vételár: 14.900.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Openhouse Siófok
Telefon: 06709450949
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 13387
A hirdető további hirdetéseit itt találja: K. Kata

Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!Tágas nyaraló, csendes környezet a Balaton közelében!