Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokVENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!

Hirdetés adatai


Szobák száma: 7
Fűtés: egyéb
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 264
Árkategória: 40 - 50 millió Ft között
Ingatlan állapota: jó

Hirdetés leírása


VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!
(Falusi turizmus, magánszállás céljára kiválóan alkalmas!)
A Bakony hegységben, gyönyörű környezetben, erdők között lévő településen, 3025 m2-es önálló telken vendégház, különálló családi házzal eladó. Az épület-együttest aszfaltos útról lehet megközelíteni. A környék oxigénben dús levegője, csendje, nyugalma alkalmassá teszi falusi turizmus céljára. Az itt élő emberek barátságosak, vendégszeretőek, a település közössége összekovácsolódott. A mai rohanó világban ez egy megnyugvást jelentő, békés hely. Kikapcsolódásra, a szabadság eltöltésére, kirándulásra, túrázásra, vadászatra, kiválóan alkalmas a vidék.
Az utcára merőleges tornácos parasztházban 4 önálló, külön bejáratú vendég apartman került kialakításra, melyeket a kb. 21,25 m2 tornácról lehet megközelíteni. Az apartmanok 44,43 m2, 26,37 m2, 24,61 m2 és 37,74 m2 alapterületűek, így a vendégház összes alapterülete a tornáccal és az apartmanokkal együtt: 158 m2. Az összkomfortos apartmanok radiátoros központi fűtésűek. Az egyes apartmanok szobával, konyhával, fürdőszobával (kád, vagy zuhanyozó) és illemhellyel rendelkeznek. A mozgássérültek részére akadálymentesítettek a helyiségek. Egyszerre 12 főt tudja használni a vendégházat.
A vendégház mögött, az utcával párhuzamos épülettömegben került kialakításra a lakóház funkciójú épület. Ebben házban lakhat a házigazda a családjával. A családi ház földszintje: 68,05 m2 alapterületű melyben az alábbi helyiségek találhatók: előtér, mosdó, nappali szoba, konyha, kazánház és lépcsőház. A tetőtér 38,9 m2-es, melynek helyiségei: kettő közlekedő, kettő hálószoba és kettő fürdőszoba. A két szint összesen: 106,95 m2 alapterületen helyezkedik el. A helyiségek központi fűtésűek. A földszinten radiátoros, a tetőtérben padlófűtéses megoldással.
A kb. 100 éves parasztházat tulajdonosa felújította. A 3025 m2-es telek udvarán dísznövények, virágok vannak, a hátsó kertben gyümölcsfák, kerti bútorok, kerti fapadok, hinta, tűzrakóhely és bográcsozó található. A részletekért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!
Fotók megtekinthetők weboldalunkon:
www.balatoni-ingatlanok.com
Kód:Lh-229

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Bakony
Vételár: 48.500.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Eladó Házak Ingatlaniroda
Telefon: 06302180000
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 7838
A hirdető további hirdetéseit itt találja: eladohazak

VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!VENDÉGHÁZ A BAKONYBAN!Különleges balatoni ház
Különleges balatoni ház
(ELADÓ / Luxus ingatlan)
Családi ház HETESEN
Családi ház HETESEN
(Ház / Családi ház)
Felszerelt major
Felszerelt major
(ELADÓ / Mezőgazdasági terület)
noimage
iUWQghPKZHwteTCA
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
Keszthelyi egyedi fűtéses 70m2-es lakás
Keszthelyi egyedi fűtéses 70m2-es lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
(ELADÓ / Telek)