Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokBecehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!

Hirdetés adatai


A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 3597
Árkategória: 15 - 20 millió Ft között

Hirdetés leírása


ÚJ AJÁNLAT A PIACON: BALATONGYÖRÖK-BECEHEGYEN BALATONI ÖRÖKPANORÁMÁS TELEK ELADÓ! Ritkaságnak számít 3000 m2 feletti méretével! Közvetlenül az üzemelő golfpálya melletti hegyoldalon található. Felső felére az utcafronttól előírt előkert távolságot betartva nyaraló vagy lakóház építhető, ahonnan a Balaton szigligeti-öblének vizére, Szigliget várhegyére, Badacsonyra és a Szent-György hegyre nyílna örök panoráma. Jó megközelíthetőségű a 71-es főútról, az utcafrontig aszfaltos út vezet, a nagy telek a felépítendő épület alatt terülne el, ezért a kilátást elé építéssel nem tudnák elvenni.
Közművek (víz, villany, gáz) bevezetése az utcából közvetlen megoldható. Meglévő derítő a telken belül telepítve van, az építési engedély ezáltal könnyebben és gyorsabban megkapható.

Zártkerti, 3 százalékos beépíthetőségű telek. A rendezési terv helyi szabályai megengedik, ha az ingatlan egy bizonyos fokig a terep adottságainak megfelelően a földbe süllyesztett, akkor a szuterén szint beépítettsége akár 10 százalék is lehet. Szép, erdővel borított hegy a háttérben, új építésű nyaralók a környéken. Átmenő forgalomtól mentes domboldalon helyezkedik el nyugodt környezetben. A közelben panziók, csárdák és éttermek találhatóak, nem messze van az Afrika múzeum és egyforma távolságra, kb. 1500 m-re esik Balatongyörök és Balatonederics strandja is. A Balaton fővárosa, Keszthely kb. 8 km.

Építkező kedvűeknek állandó lakásnak, szobakiadásra vagy nyaralónak szolgáló épület megvalósításához vagy befektetésnek is ajánljuk!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Északi part
Település: Balatongyörök
Vételár: 20.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Gáborimmo
Telefon: 06304718384
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 13582
A hirdető további hirdetéseit itt találja: Gáborimmo

Becehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!Becehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!Becehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!Becehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!Becehegyi(Balatongyörök) balatoni örökpanorámás telek eladó!Eladó lakás
Eladó lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Kiadó nyaraló Fonyódligeten
Kiadó nyaraló Fonyódligeten
(KIADÓ / Szállás)
Eladó családi ház!
Eladó családi ház!
(Ház / Családi ház)
Fonyód  PPFO 026
Fonyód PPFO 026
(Ház / Családi ház)
Balatoni szállás
Balatoni szállás
(KIADÓ / Szállás)
BELVÁROSI LAKÁS,ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKKAL!
BELVÁROSI LAKÁS,ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKKAL!
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage

(Ház / Családi ház)