Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokBelvárosi nívós üzlet vagy irodahelyiség Siófokon!

Hirdetés adatai


Fűtés: gáz (cirkó)
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 48
Árkategória: 15 - 20 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


Kihagyhatatlan ajánlat!

Siófokon a Balatoni nyár fővárosában 48nm-es üzlethelyiség a belváros forgalmas részén eladó az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában. Siófok a térség idegenforgalmi, kereskedelmi, gazdasági központja. Az ingatlan a város centrumában a víztoronytól alig 50m-re egy újszerű társasház földszintjén helyezkedik el. A Balaton vízpartja, a kikötő kb. 500m. Közvetlen környezetében kereskedelmi, vendéglátó egységek, pénzintézetek találhatóak. 100m-en belül több köztéri parkoló áll a vásárlók, vendégek rendelkezésére. Ingatlanpiaci szempontból frekventált elhelyezkedésű nyári szezonban nyüzsgő életet élő, turisták által látogatott övezetben található. Az érdeklődők számára gyalogosan és gépjárművel is könnyen megközelíthető.

Az üzlet helyiségei: iroda (5nm), kézmosó, wc (2,6nm), valamint üzlettér (41). Az üzlet nagy üvegfelülettel rendelkezik, mely jelenleg fóliázott is. Az új építés miatt műanyag nyílászárókkal rendelkezik, és minőségi burkolattal. Kombi fűtés található benne: gáz cirkó és padlófűtés. Távfelügyeletre kötött riasztóval ellátott. Az ár az Áfát nem tartalmazza.

Az üzlet kereskedelmi tevékenységre, iroda üzemeltetésére, szolgáltatást kínáló helyiségre vagy egyéb vállalkozásra is alkalmas.


További információ:

70/9450949

www.siofok.oh.hu

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!

Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Déli part
Település: Siófok
Vételár: 16.900.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Openhouse Siófok
Telefon: 06709450949
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 13565
A hirdető további hirdetéseit itt találja: K. Kata

Belvárosi nívós üzlet vagy irodahelyiség Siófokon!Belvárosi nívós üzlet vagy irodahelyiség Siófokon!Belvárosi nívós üzlet vagy irodahelyiség Siófokon!