Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok

A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél

Email Nyomtat PDF

A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél. A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél a Kupon Világ felhasználói körében végzett felmérés alapján, a közösségi vásárlási oldalon feltett kérdésre eddig 2.500-zan válaszoltak, amelyek alapján a külföldi célpontok közül Spanyolország, Horvátország, Görögország és Olaszország emelkedtek ki.

A Kupon Világ csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy  a közösségi site utazási oldalának indulása miatt tette fel a kérdést több mint 80 ezer Facebook "rajongójának", hogy hová szeretnének eljutni kedvezményesen idén nyáron.

A nyaralással kapcsolatban feltett kérdésre összesen közel 100 úticélt jelöltek meg az oldal felhasználói, 2.500 szavazat érkezett a felhasználók által javasolt célpontokra.

A szavazáson több mint 500 ponttal a Balaton vezeti a népszerűségi listát, megelőzve a legnépszerűbb külföldi nyári célpontot, Spanyolországot, a harmadik legnépszerűbb Horvátországot és az őket követő Görögországot és Olaszországot is.

A Kupon Világ Magyarországon 2010 ősze óta működő közösségi vásárlási rendszer. A napi ajánlatok piacán vezető Rebate Network tagja, amely 3 kontinens 29 országának 300 városában kínálja a helyiek számára a szolgáltatásokat. Legnagyobb nemzetközi partnerei a H&M, McDonald's, Starbucks Coffee, iTunes, Subway. (MTI)

Tags:Ötven méterre a Balatontól
Ötven méterre a Balatontól
(Ház / Sorház / ikerház)
Családi ház Vonyarcvashegyen
Családi ház Vonyarcvashegyen
(Ház / Családi ház)
noimage
építési telek
(ELADÓ / Telek)
Eladó lakás
Eladó lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
Q3Eso42IL
(Ház / Családi ház)
noimage
eladó apartman
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
JdOfTlTJGkHQIkd
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)