Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok

A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél

Email Nyomtat PDF

A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél. A Balaton a legnépszerűbb nyári úti cél a Kupon Világ felhasználói körében végzett felmérés alapján, a közösségi vásárlási oldalon feltett kérdésre eddig 2.500-zan válaszoltak, amelyek alapján a külföldi célpontok közül Spanyolország, Horvátország, Görögország és Olaszország emelkedtek ki.

A Kupon Világ csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy  a közösségi site utazási oldalának indulása miatt tette fel a kérdést több mint 80 ezer Facebook "rajongójának", hogy hová szeretnének eljutni kedvezményesen idén nyáron.

A nyaralással kapcsolatban feltett kérdésre összesen közel 100 úticélt jelöltek meg az oldal felhasználói, 2.500 szavazat érkezett a felhasználók által javasolt célpontokra.

A szavazáson több mint 500 ponttal a Balaton vezeti a népszerűségi listát, megelőzve a legnépszerűbb külföldi nyári célpontot, Spanyolországot, a harmadik legnépszerűbb Horvátországot és az őket követő Görögországot és Olaszországot is.

A Kupon Világ Magyarországon 2010 ősze óta működő közösségi vásárlási rendszer. A napi ajánlatok piacán vezető Rebate Network tagja, amely 3 kontinens 29 országának 300 városában kínálja a helyiek számára a szolgáltatásokat. Legnagyobb nemzetközi partnerei a H&M, McDonald's, Starbucks Coffee, iTunes, Subway. (MTI)

Tags:Kiválló befektetés
Kiválló befektetés
(ELADÓ / Üzlethelyiség)
noimage
Discount Louboutin Slingback
(Ház / Családi ház)
noimage
Balatonföldváron eladó lakás!
(Lakás / Tégla építésű lakás)
kiadó
kiadó
(KIADÓ / Szállás)
Eladó telek
Eladó telek
(ELADÓ / Telek)
kiadó zalakarosi nyaraló
kiadó zalakarosi nyaraló
(KIADÓ / Szállás)
Balatontól 15 km-re lakóház
Balatontól 15 km-re lakóház
(Ház / Családi ház)