Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokAMERIKAI FARM, A BAKONYBAN ELADÓ!

Hirdetés adatai


Szobák száma: 6
Fűtés: gáz (cirkó)
Kilátás: panorámás
A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 236
Árkategória: 50 - 70 millió Ft között
Ingatlan állapota: kitűnő / újszerű

Hirdetés leírása


AMERIKAI FARM, A BAKONYBAN ELADÓ!
(Együtt élhet itt, ember és állat, egymásra utalva, szabadon, semmit nem nélkülözve!)

Közép-Dunántúlon, a Bakonyban, a tengerszint feletti 461 méter magasságban a hegyek között, csendes nyugodt falu szomszédságában (kb. 100 méter), tiszta oxigén-dús erdei levegõn, 33083 m2 teljesen bekerített földterület lakóházzal, állattartásra alkalmas épületállománnyal eladó.

A birtok igény szerint növelhetõ. A földekkel, erdõkkel határos birtoknak állandóan lakott közvetlen szomszédja nincs, így meg van a kellõ szuverenitás. A terület alkalmas arra, hogy az ember (farmer) és állat kölcsönös szimbiózisban együtt éljen itt. Az ingatlan aszfaltútról közelíthetõ meg. Alapvetõ élelmiszereket a falu központjában, a kb. 2 kilométerre lévõ vegyesboltban lehet megvásárolni, nagybevásárlásra a 11 kilométerre lévõ városban van lehetõség.
Tulajdonosa az ötletet, egy amerikai ranch (farm) kialakítását a Bakonyban, ténylegesen Amerikából hozta és választotta ki ezt a helyet a megvalósításához.

Elhelyezkedésük, klasszikus major elrendezésû. A melléképületek hasznos alapterületük kb. 260 m2. Van itt tárólószín, nyári konyha, takarmánytároló, különféle ólak, kocsiszín, lóistálló. A lóistállókhoz körkarám és kifutó, valamint villanypásztorral behatárolt legelõ tartozik. A birtok több, jól elhatárolható kisebb területre van felosztva. Van itt rét, legelõ, kaszáló, gyümölcsös. A területen 350 db vegyes gyümölcsfa (körte, alma, cseresznye, dió), és 240 db díszfa van ültetve. A családi lakóházban nem kell nélkülözni semmit, kényelmes és jól felszerelt. A 2005 évben épült kétszintes lakóház fõtömegének külmérete: 9,3 m x 13,0 m.
Az amerikai szekcionált automata garázskapuval ellátott kétállásos garázst, mosókonyhát és kazánházat magába foglaló melléktömeg 7,0 m x 8,0 m külméretû. A kétszintes lakóház szerkezetei: betonalap, hõtechnikailag megfelelõ téglafal, külsõ homlokzati nyílászárói hõszigetelt üvegezésû mûanyag nyílászárók, vasbeton födém, fa tetõszerkezeten Bramac beton tetõcserép. A kb. 156 m2-es lakóház földszintjén: elõtér, lépcsõház, fürdõszoba (kétállásos mosdó, sarokkád, zuhanyozó, WC), hálószoba, gardrób, amerikai konyha,- étkezõ,- nappali szoba, dolgozó szoba, kamra, mosókonyha, kétállásos garázs helyiségek találhatók. A nappali szobából közvetlen kijárat van a teraszon át a kertbe. A konyha, konyhaszigettel kapcsolódik az étkezõhöz és a nappali szobához. A konyhabútorba beépítésre került a gázfõzõlap, a villanysütõ, a mikrohullámú sütõ és a mosogatógép.

Az ingatlanba minden közmû be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt), vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, öntözõvíz, telefon. Televíziós mûsorok vétele: kábel TV és UPC szolgáltatóval biztosított vételi lehetõség. Az épület fûtése gázközponti fûtés, radiátorokkal. A fûtésre szolgáló turbóventillációs kombi gázkazán a melegvizet is biztosítja. A kazán nem átfolyós, hanem tárolótartályos rendszerû. A kb. 80 m2-es tetõtér helyiségei: társalgó, kettõ vendégszoba, melyekben kialakításra került a mini-konyha és a fürdõszoba (zuhanyozó, mosdó, WC.), kettõ hálószoba, fürdõszoba (kád, mosdó WC) és tároló. A befektetésnek is kiváló, kb. 236 m2-es újszerû családi ház, a 260 m2-es melléképület-állomány a 30083 m2 bekerített birtokkal, 69 millió Forintért eladó. A részletekért hívja a 06-30-218-0000 telefonszámot!

További fotók és információk weboldalunkon:
www.balatoni-ingatlanok.com
Kód: L-334

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Veszprém megye
Település: Bakony
Vételár: 69.000.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Eladó Házak Ingatlaniroda
Telefon: 06302180000
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 6412
A hirdető további hirdetéseit itt találja: eladohazak

AMERIKAI FARM, A BAKONYBAN ELADÓ!AMERIKAI FARM, A BAKONYBAN ELADÓ!AMERIKAI FARM, A BAKONYBAN ELADÓ!

Ingatlanadó 2012: mennyi ingatlanadót szedhetnek be az önkormányzatok 2012-től?

Friss hírek:


eladó telek, Siófok
eladó telek, Siófok
(ELADÓ / Telek)
noimage
eladó ingatlan
(ELADÓ / Nyaraló)
...alkalmi áron...
...alkalmi áron...
(ELADÓ / Telek)
noimage
WPUfGsuOyxKiFZgL
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
Üzlethelyiség kiadó Siófokon
Üzlethelyiség kiadó Siófokon
(KIADÓ / Kiadó iroda / üzlethelyiség)
Eladó Siófokon 1 szobás, közvetlen vízpari apartman
Eladó Siófokon 1 szobás, közvetlen vízpari apartman
(Lakás / Új építésű lakás / apartman)
noimage
(Ház / Családi ház)
eladó telephely Szolnok
eladó telephely Szolnok
(ELADÓ / Egyéb ingatlan)
noimage
GZ1hLWAN
(ELADÓ / Mezőgazdasági terület)
Itt a lényeg, üdülve élhet
Itt a lényeg, üdülve élhet
(ELADÓ / Egyéb ingatlan)
Legjobb helyen, családra szabva
Legjobb helyen, családra szabva
(Ház / Sorház / ikerház)
Vadászparadicsomban szántó
Vadászparadicsomban szántó
(ELADÓ / Mezőgazdasági terület)
pince
pince
(ELADÓ / Egyéb ingatlan)
noimage
KXzeXcRzJfAyjUe
(Ház / Családi ház)
Balatonfűzfőn eladó lakás
Balatonfűzfőn eladó lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)