Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokÚJÉPÍTÉSÛ, NÍVÓS, BALATONI PANORÁMA!

Hirdetés adatai


Szobák száma: Emelet: Fűtés: Parkolás: Kilátás: A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 94
Árkategória: 15 - 20 millió Ft között
Ingatlan állapota: új

Hirdetés leírása


Hévíztõl 1, 2km-re, Cserszegtomajon a központban kínálunk 4 db újépítésû lakást kedvezõ áron.
Cserszegtomaj festõi környezetben fekvõ község a Balaton északnyugati partján, Keszthelyi-hegység lábánál. Szinte egybeolvadt már a három szomszéd településsel, a gyógyfürdõjérõl híres Hévízzel, a kastélyáról országosan ismert Keszthellyel, és Rezivel, ahol egy festõi várrom található. A Balaton közelsége is sok vendéget csábít a településre. Saját nevezetességei is méltán teszik népszerû üdülõhellyé Cserszegtomajt. Margit-kilátó, országos hírû arborétum, ahol több száz fenyõfaj megtalálható és az az 52 méter mély, és három kilométer hosszan feltárt kútbarlang, amely csak vezetõvel látogatható.
Az ingatlan egy négyes társasház, lent és fent is két lakással. Az alsó szinten lévõ lakások nettó 81m2-esek, amerikai konyhás nappali, kettõ szoba, kamra, külön WC és fürdõszoba helységekbõl áll. A szobák laminált parketta, a többi helység kerámia burkolatú. A fûtése egyedi cirkós, emellett adott a lehetõség cserépkályha, kandalló építésére is. A nyílászárók mûanyagok, hõszigetelt üvegezéssel. Tartozik hozzá még egy 21m2-es terasz és KIZÁRÓLAGOS KERTKAPCSOLAT. A lakások ára: 16.9M Ft.

A felsõ szinten lévõ lakások nettó 94m2-esek, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdõszoba, WC, háztartási helység, kettõ + fél szoba helységekbõl áll. Fûtése egyedi cirkó, kandalló is beépítésre került. A beltéri ajtók fából készültek, az ablakok és a terasz ajtó mûanyagok. A nappaliból 10m2-es erkélyre jutunk, ami balatoni panorámás. Garázs vásárlásra van lehetõség. A lakások ára: 19.9M Ft.
Az ingatlan két utcáról is megközelíthetõ, így csak kettõ lakásnak közös a bejárata, és az udvarhasználata. A tetõtéri lakásokhoz lehetõség van fedett gépkocsi beálló építésére. A lakások D-K-i és D-Ny-i fekvésûek. Az épület földszintjén 2 db közös tároló található, ami könnyíti a kerti szerszámok ( fûnyíró, stb.) és kerékpárok tárolását. Az építési munkálatok jelenleg is folynak, igény szerint szerkezetkész állapotban is leköthetõk 10% önerõvel, vagy kulcsrakészen megvásárolhatók. Termeszétesen a burkolatok kiválasztására lehetõség van. Közelében bolt, iskola, óvoda, buszmegálló stb. megtalálható.
NÉZZE MEG, ÉS LEGYEN AZ ÖN OTTHONA!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Zala megye
Település: Cserszegtomaj
Vételár: 16 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Németh Magdolna
Telefon: 06703422766
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 3225
A hirdető további hirdetéseit itt találja: magdolna

ÚJÉPÍTÉSÛ, NÍVÓS, BALATONI PANORÁMA!ÚJÉPÍTÉSÛ, NÍVÓS, BALATONI PANORÁMA!ÚJÉPÍTÉSÛ, NÍVÓS, BALATONI PANORÁMA!Újszerű balatoni ház
Újszerű balatoni ház
(Ház / Családi ház)
Üzlethelyiség Tapolcán
Üzlethelyiség Tapolcán
(ELADÓ / Üzlethelyiség)
noimage
áron alul eladó családi ház
(Ház / Családi ház)
PARTKÖZELI, TÉLIESÍTETT!
PARTKÖZELI, TÉLIESÍTETT!
(Ház / Családi ház)
eladó telek, Siófok
eladó telek, Siófok
(ELADÓ / Telek)
akciós lakás
akciós lakás
(Ház / Sorház / ikerház)
noimage
WJYCDCPOFElvdVaJP
(ELADÓ / Nyaraló)
noimage
családi ház sürgõsen eladó
(Ház / Családi ház)