Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanokKéki völgyben eladó

Hirdetés adatai


A hirdetés típusa: ingatlant kínál
Alapterület (m2): 3094
Árkategória: 2 - 5 millió Ft között

Hirdetés leírása


A nyugalom szigete
A Balaton É-i partján fekvő, Balatonfüred külterületi részen a Lóczy barlang közelében a Balaton felvidék Tájvédelmi terület részét képező Kéki-völgy szívében kínáljuk önnek ezt a kitűnő telket a rajta található faházikóval. A telek teljesen önálló, körbekerített! Minőségi termőfölddel borított, és kiváló minőségű iható vízlelőhely található alatta! Remek termésű /alma,dió,mogyoró stb…20db../ gyümölcsfákkal., meredeksége minimális csendes völgyben helyezkedik el. Nemcsak igazán tiszta friss levegőjének, hanem a telek méreteiből adódóan is méltán nevezhető a nyugalom szigetének.
A telek D-DK fekvésű C1-es besorolású 3%-ban beépíthető, mérete 3094 nm /860 nöl/! A házikó 12 nm szigetelt, fa szerkezetű +6 nm elő teraszos, beton alapzatú, általános állapotú. Külön kamra, tároló, udvari mellékhelyiség és zuhanyzó, saját villanyóra és fúrt kút található a telken belül!
Megközelítése igen egyszerű, az Öreghegyi úton autóval, a Lóczy barlangtől kb. 800M. Strand és a Balatonfüredi központ autóval 5 perc alatt elérhető, kb. 3 km így akár kerékpárral is útnak indulhatunk a kiépített úton! A vonatmegálló és buszpályaudvar, gyógyszertár, közértek (Spar,CBA,Vásárcsarnok) Tesco gyalogosan is megközelíthető (kb.2km)

A sikeres üzletkötést ügyvédeink segítik!Az esetleges felújításokhoz, építkezéshez, egyedi kedvezményt, szakembereket és ingyenes árajánlatot biztosítunk a Baumax-x kínálatából minden nálunk vásárolt ingatlanhoz!
Köszönjük hogy minket választott!

Az ingatlan elhelyezkedése


Régió: Balaton Északi part
Település: Balatonfüred
Vételár: 3.900.000 Ft

Kapcsolat - A hirdető adatai

Hirdető neve: Ölvedi Péter
Telefon: 06705268171
Email küldése

A hirdetés azonosító kódja: 10244
A hirdető további hirdetéseit itt találja: re-on

Kéki völgyben eladóKéki völgyben eladóKéki völgyben eladóKéki völgyben eladó