Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok

Hirdetés kiemelés a Balatoningatlan oldalain

Email Nyomtat PDF

Ha azt szeretné, hogy ingatlan hirdetése még több emberhez jusson el, emelje ki hirdetését! Mostantól a Balatoningatlan.hu is kínál SMS hirdetés kiemelési lehetőséget hirdetői számára.

Egy weboldal leginkább látogatott oldala a főoldal; bár minden újonnan feladott hirdetés megjelenik a címlapon, de az újabb hirdetések hamar átveszik a helyüket, így a korábbiak csak kis ideig láthatók. Kiemelt hirdetése hosszabb ideig látható lesz a főoldal mellett a Balatoningatlan minden aloldalán is a jobboldali sávban, ha a hirdetés kiemelés szolgáltatásunkat igénybe veszi.

Milyen előnyöket élvez a kiemelt hirdetés?

A kiemelt hirdetések mindig megjelennek a jobb oldali hasábon, a kezdőlapot is beleértve. Ez garantálja hirdetőink számára, hogy kivétel nélkül minden látogatónk számára szembetűnő helyen válnak láthatóvá.

Meddig marad első helyen a hirdetése?

Hirdetése addig marad az első helyen, amíg egy másik hirdető SMS szponzorációja be nem érkezik, ekkor hirdetése egyel lejjebb csúszik. A kiemelt hirdetések sorrendjét az SMS-ek küldésének időpontja dönti el.

Hogyan tudja meghosszabbítani az SMS szponzorációt?

Ha újabb SMS-t küld ugyanazzal a szöveggel, akkor nem csak meghosszabbítja a kiemelést, de ismét az élre emeli hirdetését! A szponzoráció megszűnésével hirdetése kikerül a kiemelt hirdetések közül.

Hogyan lesz egy hirdetés kiemelt?

Küldjön egy emeltdíjas SMS-t a megfelelő telefonszámra, és hirdetése máris kiemelten szerepel weboldalunkon.

Kiemelés 7 napig, SMS szám: 06-90-642-644, ára: 260 Ft+ÁFA (bruttó 332 Ft).

Mit tartalmazzon az SMS?

Hirdetés kiemeléséhez küldjön egy SMS-t az alábbi szöveggel: balaton azonosító (a balaton szó kisbetűvel iródjon, mely után egy szóköz van, ezután pedig a hirdetés azonosító száma). Az azonosító szó helyére a hirdetése azonosító számát kell beírnia, amit megtalál a hirdetése részleteinél, a Kapcsolat részben narancssárgával kiírva. Példák a kiemelésre: balaton 1234, vagy balaton 9876.


A szolgáltatás a T-Mobile, a Telenor és a Vodafone hálózatból is működik!

Az emelt-díjas SMS-re alapuló fizetési rendszert a netfizetes.hu biztosítja számunkra. A netfizetes.hu ügyfélszolgálati telefonszáma: 06-70/2972-357. Kérjük, hogy a netfizetes.hu ügyfélszolgálatához csak akkor forduljon, ha 5 percen belül nem kap válasz SMS-t.

Ha a válasz SMS-t megkapta, de hirdetése ennek ellenére nincs kiemelve, akkor forduljon a Balatoningatlan.hu Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. .
Balaton part, lakás
Balaton part, lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
Közvetlen vízparti hotel eladó
(ELADÓ / Panzió / vendéglátóhely)
noimage
Wh7pufBesJ
(Ház / Családi ház)
noimage
(Ház / Családi ház)
MINDEN,AMI KELL!
MINDEN,AMI KELL!
(ELADÓ / Nyaraló)