Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok

Magyar sikerek a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

Email Nyomtat PDF

Magyar sikerek a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán. Két első és egy második helyet szereztek magyar projektek a Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (Prix d'Excellence) - közölte a szervezet magyar tagozata kedden az MTI-vel.

Műemléki fejlesztések kategóriában első díjat nyert a Bécsi Corner Irodaház, amelynek fejlesztője a BIGGEORGE´S - NV Ingatlanfejlesztő Zrt. A speciális projektek kategóriában első díjat nyert a Futureal Csoport által fejlesztett Corvin Sétány. Az irodaház  kategóriában második díjat kapott az Eiffel Tér Irodaház, amelynek beruházója a DVM GROUP és a  Convergence Capital Kft. volt.

Az 1950-ben alapított, több mint 60 országban működő FIABCI 1992 óta minden évben megrendezi a Prix d'Excellence pályázatot, amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és megjutalmazása. Az eddig lebonyolított 20 pályázaton 34 ország ingatlanfejlesztői kaptak díjakat. A pályázat kizárólagos jogú sajtótámogatója a Wall Street Journal.

Az idei nemzetközi pályázaton - a hagyományoknak megfelelően - a FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség által szervezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei vettek részt Magyarországról.

Európából a magyar pályázókon kívül csak egy orosz projekt kapott első díjat a környezet rehabilitáció kategóriában, a többi kategória első díját Malajzia, Tajvan, Szingapúr, India, az USA, Ciprus és Brazília ingatlanfejlesztői nyerték. (MTI)