Társoldalaink: Budapest Ingatlan | Szeged Ingatlan | Pécs Ingatlan | Nagykanizsa Ingatlan

BALATONINGATLAN.hu - Eladó balatoni ingatlanok

Nyertest hirdettek a balatonfűzfői lőporgyár pályázatán

Email Nyomtat PDF

Nyertest hirdettek a balatonfűzfői lőporgyár pályázatán. Három érvényes vételi ajánlat érkezett a balatonfűzfői Rexplo 21 Lőpor Termelő és Kereskedelmi Kft. vagyontárgyaira kiírt, május végén lezárult nyilvános pályázatra, a legmagasabb ajánlatot tevő pályázatát elfogadták - közölte Vass Magdolna felszámolóbiztos az MTI-vel hétfőn.

A felszámolási eljárás lebonyolítására kijelölt Ceres Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló Kft. közlése szerint a vételárat és a nyertest az adás-vételi szerződés megkötését, illetve a vételár megfizetését követően hozzák nyilvánosságra. A nyertes pályázatot benyújtóknak a szerződéskötéstől számított 60 nap áll rendelkezésükre a lőporgyárért ajánlott ár megfizetésére. A céget legutóbb 120 millió forint plusz áfa irányáron hirdették meg.

A felszámolóbiztos korábban arról tájékoztatott, hogy érvénytelenül zárult a balatonfűzfői Rexplo 21 Kft. vagyontárgyaira kiírt pályázat, áprilisban nem akadt vevő a 160 millió forint plusz áfáért meghirdetett ballisztikai laborra, gyártósorra, gépekre és a 11 helyrajzi számon nyilvántartott ingatlanegyüttesre.

Vass Magdolna elmondta, hogy a nagy múltú lőszergyár ellen a hitelezők kérésére indult felszámolási eljárás, a bejelentett összes hitelezői igény 162 millió forint. A felszámolási eljárás alatt - amely még tavaly novemberben indult - a lőporgyártás fedezet hiányában szünetel, a dolgozók munkaviszonyát felmondták. (MTI)
Felújított, balatoni panorámás lakás
Felújított, balatoni panorámás lakás
(Lakás / Tégla építésű lakás)
Káli medence
Káli medence
(ELADÓ / Egyéb ingatlan)
szállás, kiadószoba
szállás, kiadószoba
(KIADÓ / Szállás)
Eladó
Eladó
(Lakás / Tégla építésű lakás)
noimage
Bérleti jog átadása
(KIADÓ / Kiadó iroda / üzlethelyiség)
noimage
bqiRktLDqHdqdM
(ELADÓ / Telek)
noimage
ZseajLtLMxuT
(Ház / Családi ház)